Propojte Quandu a stovky dalších aplikací

Novinky v Quandě

Propojte Quandu a stovky dalších aplikací

Zdá se, že doba, kdy se jednotlivé aplikace mezi sebou propojovaly pouze k tomuto účelu na míru vytvořeným konektorem je pryč. Jistě má toto spojení na míru své výhody, ale flexibilita a rychlost integrace, kterou dnes nabízí aplikace k tomuto účelu vytvořené, je úžasná.

  • Jan Spáčil
  • Autor

  • Jan Spáčil

Jednou z těchto aplikací je MAKE

Rychlá integrace bez programování

Pomocí MAKE můžete snadno propojit Quandu a stovky dalších aplikací mezi sebou. Můžete přenášet kontakty a firmy a spouštět nejrůznější scénáře, které vám usnadní práci a zbaví vás opakujících se úkonů, které byste jinak museli dělat ručně.

  

Co jsme již propojili?

Zendesk & Quanda

Quanda a Zendesk

Jak toto propojení funguje?

  • Když v aplikaci Zendesk uzavřete ticket (požadavek na podporu) naimportuje se e-mail zadavatele požadavku společně s nastaveným štítkem do Quandy. Po importu se spustí automatizace v Quandě, která odešle kontaktu, který ticket zadal, e-mail s odkazem do dotazníku zaměřeného na průzkum spokojenosti s právě vyřešeným požadavkem na zákaznickou podporu. Existuje několik variant spuštění tohoto scénáře. Napište nám a my vám ukážeme všechny možnosti.

FAPI & Quanda

FAPI a Quanda

Jak toto propojení funguje?

  • Když zákazník zaplatí produkt pomocí formuláře FAPI naimportují se údaje tohoto zákazníka společně s nastaveným štítkem do Quandy. Pomocí automatizace v Quandě se pak tento kontakt zařadí do e-mailového seriálu s online kurzem. Existuje několik variant spuštění tohoto scénáře. Napište nám a my vám ukážeme všechny možnosti.

Google kalendář & Quanda

Google Kalendář a Quanda

Jak toto propojení funguje?

  • Když uložíte novou schůzku v Google kalendáři Integromat naimportuje účastníka schůzky společně s nastaveným štítkem do Quandy. Po importu se spustí automatizace v Quandě, která odešle účastníkovi schůzky e-mail nebo ho zařadí do e-mailového seriálu. Existuje několik variant spuštění tohoto scénáře. Napište nám a my vám ukážeme všechny možnosti.

 

Které aplikace můžete s Quandou pomocí Integromatu propojit?

Jsou jich stovky a každý týden rychle přibývají další. Snadno tak propojíte s Quandou své oblíbené CRM, celou řadu e-shopů, nástroje Googlu nebo Microsoftu, služby pro fakturaci a další. Seznam všech aplikací, které lze s Quandu pomocí MAKE propojit najdete v tomto seznamu.

Pipedrive Salesforce Raynet CRM
Pipedrive Salesforce Raynet CRM
FAPI Zoho CRM Sugar CRM
FAPI ZOHO CRM Sugar CRM 7/8
Goolge Forms Google Sheets Google Calendar
Google Forms Goolge Sheets Google Calendar
Fakturoid Zendesk
Fakturoid Zendesk Anabix
Další aplikace Integromat    
a další...    

To chci!

Pokud potřebujete propojit Quandu s aplikací, kterou používáte, dejte nám vědět pomocí formuláře níže a my se s vámi spojíme a pomůžeme vám propojení nastavit.

 

 

Pokud nám chcete raději zavolat, zavolejte nám na +420 605 163 892.

 

Držím Vám palce.

Jan Spáčil

 

MOHLO BY VÁS TAKY ZAJÍMAT:

8 chyb, které ohrožují míru prokliku vašeho newsletteru

nebo

Jak napsat předmět emailu. Detailní průvodce, který nebudete chtít, aby četla vaše konkurence.

 

"Vyzkoušejte Quandu na 14 dnů zdarma až s 200 kontakty."

Vyzkoušet zdarma

 

Pokud se vám článek líbil, nechte nám komentář. Milujeme komentáře!